Public țintă
- Online și Offline
Despre curs
- Lecții 44
- Teste 27
- Durată 10 hours
- Nivel dificultate Începător
- Limbă Română
- Studenți 1006
- Certificat Da
- Recenzii Self
Descrierea cursului
Creierul nostru este creat să stăpânească limbajul vorbit, dar învățarea cititului și scrisului este o altă poveste. Abilitatea de a citi și scrie este foarte complexă – printre cele mai complexe lucruri pe care le cerem copiilor noștri să le învețe. Și pentru mulți copii, acest lucru nu este ușor.
Cursul Toți copiii citesc vine în sprijinul profesorilor de învățământ primar pentru a-și ajuta elevii să învețe să citească și să scrie bine, cu precădere pe cei care, înainte de a veni la școală, nu prea au avut parte de povești, de cărți ilustrate, de atenție acordată dezvoltării fundamentelor literației.
Certificare
Fiecare modul din curs include demonstrații și explicații video, oferite de experții noștri în literație.
Cursul este exclusiv online, se parcurge în ritmul propriu; începi și termini când dorești
La finalizarea cursului primești certificat de absolvire
Obiective de învățare
La finalul cursului profesorii și educatorii vor putea:
Persoană de contact:
Maria Kovacs
Nu ești membru? Înregistrează-te acum
Ești membru? Autentifică-te
139 comentarii
Mă numesc Gabriela Gălăţanu şi sunt prof înv. la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Scurta ( Orbeni, jud. Bacău). Am parcursul cursul Toţi copiii citesc şi anul trecut şcolar 2021-2022. Se poate participa şi anul acesta şcolar?Mulţumesc!
Da
Numele meu este Scinteie Ana Maria, profesor învățamânt preșcolar, grupa mare
Sunt Diaconescu Ionica, din Arges, educatoare
Buna ziua! Sunt Hidu Georgeta din Sibiu si sunt profesor pentru invatamantul primar.
Buna ziua! Sunt Rogozan Anamaria din Tg Mures si sunt studenta in anul 3 la Pedagogia invatamantului primar si prescolar. Incantata sa va cunosc.
Buna, sunt Mihaela, anul acesta sunt educatoare (suplinire) iar anul trecut am fost invatatoare. Pana la terminarea studiilor in domeniu, incerc pe cat posibil sa ma documentez si sa aduc plus valoare in predarea la clasa. Ma bucur mult ca am gasit aceasta adevarata scoala pentru dascali. Pana la finalul cursului imi doresc sa imi insusesc anumite abilitati.
Bună, Mihaela! Sunt Vasilica Deac, educatoare de aproape 17 ani. Mi-a plăcut ce ai scris…să știi că noi, cadrele didactice, ne documentăm și perfecționăm continuu…Spor în tot ceea ce ți-ai propus să faci!
Bună, eu sunt Iulia și sunt învățătoare la clasa I în județul Iași. La finalul acestui curs sper să pot spune că acesta m-a ajutat în evaluarea elevilor, că instrumentele din curs mi-au fost de mare ajutor în recuperarea unora și stabilirea progresului lor.
Mă numesc Anişoara Poplăcean sunt din Răşinari jud.Sibiu.
Anul acesta şcolar lucrez cu clase simultan CP şi clasa a II a,Am 5 elevi în clasa pregătitoare şi 12 elevi din clasa a IIa la Şcoala Gimnazială Prislop – Răsinari.
Sper ca acest curs să mă ajute să obtin rezultate mai bune cu elevii mei si sa învăţ lucruri noi de la oameni noi !
Bună ziua!
Sunt Debora Cosmescu, învățătoare la sat 🙂
Predau la clasele a II-a și a IV-a, în regim simultan, și sunt foarte nerăbdătoare să redescopăr comorile ascunse în acest curs. E a treia oară când îl parcurg, de data aceasta în cea mai complexă versiune a sa, dar sunt sigură că mai am foarte multe lucruri de învățat.
Mult succes!
Bună ziua! Mă numesc Botici Cristina și sunt din localitatea Luncșoara. Școala la care predau este chiar cea din Luncșoara, spre norocul meu, nefiind nevoită să fac naveta, cel puțin aul acesta școlar. Predau la clase simultane, clasa pregătitoare și clasa a IV-a. Sper ca la finalul acestui curs să pot spune că am dobândit cât mai multe cunoștințe noi.
Bună ziua! Mă numesc Botici Cristina și sunt din localitatea Luncșoara. Școala la care predau este chiar cea din Luncșoara, spre norocul meu, nefiind nevoită să fac naveta, cel puțin anul acesta școlar. Predau la clase simultane, clasa pregătitoare și clasa a IV-a. Sper ca la finalul acestui curs să pot spune că am dobândit cât mai multe cunoștințe noi.
Buna ziua! Eu sunt in ultimul an de facultate, dar sper ca prin intermediul acestui curs sa descopar cat mai multe informatii utile.
Sunt Violeta, educatoare în Slatina
Salut!
Buna dimineata! Ma numesc Ardelean Anamaria si sunt educatoare in localitatea Baia Mare
Sunt Enache Adelina Florentina.
Învățătoare la Școala Gimnaziala Nr.2 Buftea, Ilfov.
Sunt sigura ca in urma parcurgerii acest curs imi voi dobandi noi cunostinte care ma vor ajuta sa imbunatatesc competentele de literatie la copii.
Bună seara! Mă numesc Ganțolea Narcisa Mirabela, sunt profesor de limba și literatura română la Școala Profesională Corlățel, județul Mehedinți. Sper să găsesc soluții ca să pot ajuta copiii din gimnaziu care nu știu să citească.
Este îngrijorător acest procent… Sunt atâția factori care influențează performanțele elevilor, încât, de multe ori, e copleșitor pentru un învățător să depășească dificultățile.
Bună!
Sunt din Buhuși și predau la clasa a II-a.
Buna ziua !
Numele meu este Angela Butoi si sunt cadru didactic in judetul Dolj.
Bună ziua!
Buna!
Bună seara! Mă numesc Cozma Loredana și sunt profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Mihăiești, com. Horodniceni, județul Suceava. Acest an este o adevărată provocare pentru mine, deoarece am clase simultane de început și sfârșit de ciclu, respectiv clasa pregătitoare și clasa a IV-a. Sunt mereu în căutare de noi metode și activități atractive pentru copii și consider că acest curs mă poate ajuta. Vă mulțumesc!
Bună ziua!
Ma numesc Bălan Elena Rodica, predau la nivel primar, clasa pregătitoare. Sunt din Județul Ialomița, com. Axintele ( mediul rural) unde ma Lucescu mereu de probleme de luteratie. Caut soluții pentru rezolvarea acestora.
Sunt din Judetul Vrancea. Anul acesta predau la clasa I. Sper, ca la sfârșitul acestui curs, să-mi aprofundez cunoștințele despre literație, de ce este importantă, despre competențele urmărite și cât de mult poate să-i ajute pe elevii mei la clasă!
Bună ziua!
Buna seara! Sunt Doina, invatatoare de anul acesta in orasul minunilor, Caracal, Olt.
Va urmaresc cu mare drag de cativa ani si sper sa reusesc sa imi ajut toti copiii sa invete sa citeasca.
Bună ziua. Lucrez ca educatoare și vreau să parcurg acest curs pentru a-mi dezvolta competențele de a citi copiilor din grupa mea și pentru a le trezi lor interesul pentru cărți.
Mă numesc Bălan Elena Rodica și sunt din comuna Axintele, județul Ialomița. Predau la ciclul primar și sper să descopăr modalități prin care să fac elevii să înțeleagă ceea ce citesc.
Mă numesc Costache Mihaela și sunt din comuna Axintele, județul Ialomița. Predau la învățământ primar și doresc ca toți elevii mei să înțeleagă ceea ce citesc.
Sunt din județul Iași și predau la Școala Gimnazială Hadâmbu, structura Mânjești. Am o clasă cu predare în regim simultan în care vin cu drag la școală 17 exploratori: 10 dintre ei sunt elevi la clasa pregătitoare iar 7 sunt elevi în clasa a IV-a. Îmi doresc ca acest curs să îmi fie util în învățarea citit/scrisului pentru elevii de clasă pregătitoare și nu numai.
❤
Am întâlnit termenul de literație în alte cursuri furnizate de asociații non-guvernamentale. Conform definiției cele două (literația și alfabetizarea funcțională) sunt asemănătoare. Asociația internațională de literație îi spune „abilitatea de a…..”, pe când Consiliul Uniunii Europene: „capacitatea de a…”.
„(…) aproape 42% dintre elevii români de 15 ani sunt analfabeți funcţional.”
Sună prea dur, dar este crudul adevăr. Am putea îndulci puțin termenii, dar până nu ne lovește drept în față acest adevăr șu realizăm cât de grav este.
Mulțumim!
Bună !
Bună ziua!
Buna seara! Sunt din satul Miclauseni, com. Butea, jud. Iasi.
Predau la clasa a IV-a.
La finalul cursului mi-as dori sa spun ca imi este de mare ajutor.
Literația este abilitatea de a identifica, înţelege, interpreta, crea și comunica, folosind materiale scrise, audio și digitale în toate disciplinele și în orice context.
Mulțumesc!
Am urmat link-ul. Bun de salvat pentru viitor!!!
Corina Popa, Scoala Gimnaziala Dorobantu, jud. Tulcea
Bună! Mă numesc Georgiana Gozman-Pop şi sunt din judeţul Sălaj. Anul acesta am clase cu predare simultană (clasa pregătitoare, I, a II-a). Sper ca la finalul cursului să descopăr multe lucruri care mă vor ajuta în viitor.
Sunt învățătoarea Corina Popa de la Școala Gimnazială Dorobanțu, jud. Tulcea
Sunt învatatoarea Corina Popa, Șc. Gimnaziala Dorobantu, jud. Tulce.
Predau la clasa Pregatitoare
Am întâlnit termenul “literație” cu ocazia cursurilor de perfecționare pe care le-am urmat. Percep o diferență între termenii “literație” “alfabetizare” și “alfabetizare funcțională”. Primul inspiră un aer mai sofisticat, un proces de învățare bazat pe integrarea holistica a tuturor aptitudinilor pe care sa le aibă școlarul, în timp ce următorii doi termeni inspiră o abordare mai metodica, mai sistematizată, mai programată de a învăța.
Procentul de 42 este îngrijorător, însă din păcate reflectă realitatea pe care o trăim și la noi la școală, deoarece aproape jumătate dintre elevii noștri au dificultăți de a înțelege ce li se cere într-un enunț. Efortul cadrelor didactice este prezent, însă resursele de a-i ajuta pe elevi să își dobândească alfabetizarea sunt limitate. Mi-aș dori să pot schimba acest aspect. Singura diferență pe care o percepi e în modul de a exprima pe scurt același concept. Fie îl numim “literație”, fie “alfabetizare”, scopul celor doua fiind același.
Vă salut cu drag! Numele meu este Deac Vasilica. Sunt educatoare la grădinița Voinicel, mun. Toplița, jud. Harghita. Anul acesta școlar am grupă mijlocie.
La sfârșitul acestui curs mi-aș dori să pot spune că a fot unul util pentru mine și că am ce aplica în urma parcurgerii acestuia.
Ma numesc Corina Popa, sunt învățătoare la,Școala Gimnaziala Dorobanțu, jud Tulcea.
Anul acesta predau la cls. Pregatitoare
Buna ziua! Ma numesc Maria Szabo, locuiesc in Ludus, județul Mureș!l Lucrez ca profesor pentru învățământul primar la Liceul Teoretic Samuil Micu Sărmașu.
La finalul cursului sper sa spun ca am avut o experiența interesantă și constructiva!
Bună seara!
Predau la Școala Gimnazială Hârsești.
Anul acesta am o clasă de 20 de elevi, 10 la pregătitoare și 10 la clasa a IV-a.
Ma numesc Gui Ioana și sunt profesor ptr inv primar la Școală Gimnaziala Nr 1 Pericei, jud Sălaj. În acest an scolar am preluat clasele a II și a IV -a A, secția romana…Din cei 23 de copii înscriși la clasa mea am 5 copii romani și restul sunt copii rromi. M-am înscris la acest curs deoarece as dori sa ii ajut pe elevii mei rromi ( care nu prea au frecventat scoala și au rămas în urma la citit-scris ) sa recupereze materia pierduta, sa ii ajut sa ajungă la nivelul celorlalți elevi din clasa…
Bună ziua! Sunt Ramona Dicu, profesor pentru învățământ primar. Anul acesta predau la clasă aIII-a la școala ,,Mircea cel Bătrân” din Pitești
Ambele sunt importante. Voi pune copiii să citească. Voi introduce caietul de evaluare de la acest curs.
Pentru a cunoaște nivelul de dezvoltare a copilului.Voi introduce fișele de la curs.
Memorează versurile dar nu poate asocia cuvântul auzit cu cel scris. Caietul de evaluare din curs.
Segmentarea cuvântului prin sunetele auzite. Cadru didactic trebuie să pronunţe corect literele ca să poată distinge elevul fonemele cuvântului respectiv. Voi introduce modelul de test din Caietul de evaluare.
Cuvinte întâlnite frecvent, uzuale. Pentru a ști cât de bogat este vocabularul copilului. Voi folosi fișa din Caietul de evaluare.
Mulțumesc! Voi folosi și eu aceste metode.
Ma numesc Popa Corina, sunt învățător la Școala Gimnaziala Dorobanțu, jud Tulcea, predau la nivel primar, clasa pregătitoare.
Ma numesc Gui Ioana, profesor ptr inv primar la Școală Gimnazială Nr 1 Pericei, jud Sălaj…În acest an scolar am clasa simultana II- IV A…Fiind o clasa majoritara cu copii rromi, cursul ma va ajuta sa ii ajut pe aceștia sa își dezvolte acele abilități de citit cu care au rămas în urma din cauza absentelor…
Bună ziua! Sunt Ivona Munteanu, din București, predau la gimnaziu și liceu. Îmi doresc ca la final de curs să înțeleg mai bine cum să construiesc cmpetențe de literație la clasele de gimnaziu, ținând cont de modul cum se construiește competența la clasele mai mici, cu care eu nu intru în contact decât la ateliere de citit povești:)
Mi se pare un procent foarte grav și foarte trist. E aproape de jumătate! Oamenii aceștia, analfabeții funcționali, sunt o masă de manevră, sunt manipulabili și dependenți de ce ,,li se dă”/explică/. E trist din perspectiva oportunităților pe care ei înșiși le ratează, dar și pentru noi toți, ca țară.
Nu pot descărca Planul personalizat-șablon. Cum voi proceda? Mulțumesc de un răspuns!
Mulțumesc! Un curs util cu multe metode și demonstrații utile. Mulțumesc pentru materialele oferite la acest curs( caietul de evaluare).
1. Apa, mama,tata
2. Este un factor important pentru fluenta cutirii
Copilul citește rapid
Să aflăm dacă recunoaște literele sau înțelege doar ce i se citește
Inventarul informal de citire
3. Activități diferențiate de tip after school ar fi de preferat. Cine ar avea un rol important? în primul rând școala, părinții, dar și comunitatea locală pentru susținere atât financiară cât și morală.
2.adresez întrebări directe.
3.voi folosi caietul și fișa descărcate.
Iclanzel, jud. Mures, invatamant primar. Sunt sigura ca e util si interesant.
Literația este abilitatea de a identifica, înţelege, interpreta, crea și comunica, folosind materiale scrise, audio și digitale în toate disciplinele și în orice context.
Alfabetizarea implică capacitatea de a comunica și de a stabili conexiuni cu alte persoane, în mod eficient, adecvat și creativ
Buna ziua!
Sunt Moaca Simona,din Barlad, judetul Vaslui, invatatoare la clasa pregatitoare in acest an si imi doresc din tot sufletul sa cresc cititori! Sper ca la finalul acestui curs sa pot spune: “Da, voi duce aceste lucruri la clasa, pentru ca m-au convins de eficacitatea lor!”
Sensul atribuit literației în acest curs este marcat de definiția oferită de Asociația Internațională de Literație, și anume: literația este abilitatea de a identifica, înţelege, interpreta, crea și comunica, folosind materiale scrise, audio și digitale în toate disciplinele și în orice context.
Corina Gabriela Podocea, profesor inv.primar la Scoala Gimnaziala nr. 1 Chirnogi, jud Calarasi, ma bucur ca v-am intalnit si sper intr-o colaborare fructuoasa de ambele parti!
Anul acesta predau elevilor de clasa a III-a ai Scolii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Chirnogi, jud. Calarasi.
În documentele UNESCO, despre literație se afirmă ca este „un set de abilități de citire, scriere și numărare, alfabetizarea dar care „este acum înțeleasă ca un mijloc de identificare, înțelegere, interpretare, creație și comunicare într-o lume tot mai digitalizată, mediată de text, bogată în informație și rapidă”- este definitia perfecta, dupa parerea mea.
Copilul trebuie sa inteleaga ce este o carte si la ce foloseste ea. Daca il lasi sa se joace cu o carte, sa o rasfoiasca, ii arati poze, apoi ii citesti urmarind cu degetul pe carte, el va intelege ca multitudinea de semne grafice de pe pagina ascunde un inteles, ca inseamna ceva. In plus, va invata ca o carte se tine intr-un anume fel, ca exista inceput si sfarsit, fata si spate, si ca trebuie sa urmareasca cu ochii pe carte de la stanga la dreapta si de sus in jos, de la inceput la sfarsit.
Mai mult, pana la scoala, copilul trebuie sa inteleaga ca fiecarui sunet ii corespunde un simbol grafic (o litera), si ca ceea ce aude sau spune poate fi descompus in sunete distincte carora sa le ataseze cate o litera. Spre exemplu, copilul trebuie sa stie sa spuna cu ce litera incepe sau se termina un cuvant, daca intr-un anume cuvant gaseste sau nu un anumit sunet sau care cuvinte rimeaza. In plus, ar trebui sa recunoasca principalele litere ale alfabetului si sa poata scrie cateva litere de tipar, si chiar cuvinte (numele propriu, alte cuvinte familiare).
Derulam diferite proiecte extrașcolare în care elevii sunt liberi sa citească ce vor și să se exprime cum vor; se ajutau reciproc descopereau cuvinte pe baza unor semne convenționale (ex: semnul STOP)
Conștientizarea fonologică este conștientizarea unui individ a structurii fonologice sau sonore a cuvintelor. Conștientizarea fonologică este un predictor important și de încredere pentru dezvoltarea de mai târziu a abilității de a citi, de lectură.
Cum se spune și în video, este necesar să cunoaștem abilitățile de cititor ale fiecărui elev pentru a putea interveni (plan de intervenție personalizat) astfel încât fiecare elev care termină clasa a IV-a să știe să citească și să scrie.
Un curs bine conceput din care am avut multe de învățat.
–
fișa de evaluare
pentru a știi de unde pornim cu predarea
Nivelul de cunoștințe
fișa de evaluare a literației
prin diferite jocuri orale
fișa de scor
mama, tata, apa. Mărimea cuvintelor din vocabular ne ajută sa aflăm cât de dezvoltat este un copil pe parte de comunicare
să aflăm dacă un copil știe sa folosească corect o carte și să o citească
Bună ziua! Mă numesc Stanciu Andriana, sunt din Buzău și predau la clasa pregătitoare, la Școala Gimnazială Merei din județul Buzău.
La finalul acestui curs doresc să spun că a meritat tot efortul, timpul și implicarea mea. Sper să devină o experiență unică și eficientă în cariera mea.
Vă mulțumesc pentru oportunitate! Mult succes tuturor!
Foarte frumoase activitatile si utile!
Bună ziua! Numele meu este Nae Florina și sunt cadru didactic în județul Prahova. Anul acesta predau la clasa pregătitoare, “ Clasa “Ursuletilor”. Sper ca acest curs sa îmi ofere informații valoroase, utile in activitatile cu cei mici.
Buna!
Sunt Emilia Borlea, invatatoare la clasa a III-a de la Școala Gimnaziala nr.7 Borsa, Maramures.
Sper sa ma imbogatesc cu lucruri inedite si prieteni.😊
Salut!
Am întâlnit, prima dată, termenul de literație intr-un articol referitor la o cercetare pe tema literatiei, in revista Faculatii de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca.
Apoi l-am intalnit la cursul Fundatiei Noi Orizonturi, la Scoli cu Sclipici.
Acum imi dau seama ca exista o diferenta intre alfabetizare si literatie. Literatia se refera la abilitatea de a citi si scrie, iar alfabetizarea este capacitatea de a exprima, a crea, interpreta concepte, opinii, sentimente, atât vebal cat și în scris.
Cred ca numarul mare de analfabeți functional din România este datorat faptului ca elevii, deși au deprins cititul, in vocabularul lor uzual exista un numar foarte redus de cuvinte. Lipsa lecturii diversificate poate duce la analfabetism functional.
Minunat curs! Felicitari si multe multumiri!
Buna ziua. Sunt din Adjud, județul Vrancea, Predau ca învățătoare la Școala Gimnazială Angela Gheorghiu Adjud. Sper sa învăț metode noi de a face copiii să citească.
Salut!
Pentru a nu se plictisi folosesc citirea în lanț sau „ștafeta” (după ce termină de citit, elevul numit predă ștafeta unui alt elev ales de el)
Bun găsit! Sunt Roxana Blidaru, învățător la Școala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescu” din Târgoviște, Dâmbovița. Anul acesta îi ghidez spre cunoaștere pe ,,pregătitori”, cei mai mici dintre școlari. Studiind structura cursului, în mod sigur voi spune la finalul parcurgerii lui că cele învățate și aplicate la clasă m-au ajutat să le ofer elevilor mei cel mai bun start în formarea competențelor de literație.
Bună dimineața! Sunt Liliana Chivulescu, învățător la clasa a II-a B din Școala gimnazială nr. 2 Picior de Munte. La finalul cursului cred că voi spune, ca de fiecare dată: Mulțumesc, este un curs tare folositor!
Bună ziua!
Bună ziua tuturor și succes în acest demers!
Buna ziua! Ma bucur sa particip la acest curs si sa descopar lucruri interesante si oameni frumosi.
Bună ziua! Bine v-am găsit!
Buna ziua! Ma numesc Ramona si sunt asistent educational la after school Budila, judetul Brasov.
Ma bucur sa va cunosc!
Bună ziua!
Sunt Luminiţa Istrate, locuiesc în Ploieşti, judeţul Prahova şi sunt profesor pentru învăţământul primar. Anul acesta, sunt îndrumătoarea colectivului clasei pregătitoare de la Liceul Tehnologic Agricol, comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova. Sper ca, la finalul acestui curs, să pot spune că deţin strategii noi prin care îi voi putea ajuta pe copiii pe care îi am ,,în grijă” să desluşească toate tainele cititului.
Termenul de literație l-am întâlnit în abordarea abilităților de citit-scris. Alfabetizarea= a învăța o persoană să scrie și să citească
Alfabetizarea funcțională= a ajuta o persoana să înțeleagă ceea ce citesc, scriu
Diferența dintre cele două definiții este că Asociația Internațională de literație vede literația ca o ,,abilitate,” iar Consiliul Uniunii Europene vede literația ca o ,,competență”.
Din păcate în țara noastră există un număr mare de analfabeți funcționali, deoarece materia de predat, respectiv studiat, este construită în așa fel încât copilul nu poate evolua încet, în ritmul lui, astfel să înțeleagă anumite lucruri. Avem un ritm alert și o materie greoaie.
Ma numesc Elisabeta Pacuraru, sunt din loc. Eselnita, jud. MH si in acest an scolar predau la clasa pregatitoare.
Sunt Alina Simionescu, prof. inv. primar de la Scopala Gimnaziala ,,Constantin Secareanu” Runcu, jud. Dambovita. Predau la clasa pregatitoare.
Sper ca la finalul acestui curs sa spun ca stiu cum sa-i determin pe copii sa citeasca din proprie initiativa, sa iubeasca lectura.
Abia astept sa parcurg aceste module!
Există diferențe între cele trei noțiuni:
abilității de citit-scris;
diferite enunțuri, cerințe, contexte, termeni, în
scopul rezolvării unor probleme, situații,m etc.
2.Definiția a Consiliului Uniunii Europene este mai amplă și include și cuvintele „ atât verbal cât și în scris”.
3.Această formulare se referă la faptul că aproape jumătate dintre elevii de 15 ani care știu să citească, nu știu, de fapt, să citească, neînțelegând informația citită.
Sunt profesor înv.primar la Scoala Gimnazialā nr. 1 Modelu, jud Călărași și lucrez cu elevi de clasă pregătitoare.
Bună ziua! Sunt Floranța Cozma, profesor pentru învățământ primar. Anul acesta predau la clasa pregătitoare la Școala Gimnazială Oboroceni, comuna Heleșteni, județul Iași
Bună ziua! Sunt Grațiela Vișan, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Boldești-Scăeni. Vă mulțumesc pentru această oportunitate!
Buna ziua!
Numele meu este Borlea Emilia Gabriela, învățătoare la Școala Gimnazială nr.7 Borșa Maramureș.
Bună ziua!
Sunt Joldea Monica, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Nr.1 Sibiu.
Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a urma acest curs!
Bună ziua,
Sunt Bârzu Alina Dumitrița, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Antonie Mureșianu Bîra, jud. Neamț, clasa pregătitoare.
Vă mulțumesc pentru includerea în programul Toți copiii citesc!
Mă bucur să fiu în această comunitate
Bună ziua!
Mă numesc Stancu Gheorghița, sunt profesor pentru învățământ primar, la Școala Gimnazială Costeștii din Vale.
Anul acesta am clasa pregătitoare.
Bună seara! Mă numesc Oprea Maria, am terminat cursul și am o întrebare: Putem să revenim pe curs pentru a reciti cele învățate?
Buna ziua! Mă numesc Ioan Alexandrina, sc. Gim. Petresti, Dâmbovița și anul acesta predau la clasa I.
Imi doresc sa învăț lucruri noi care să mă ajute în activitatea mea la clasă. Multumesc!
Bună ziua! Mă numesc Bartus Éva Tünde, sunt învățătoare la Școala Gimnazială nr.1 Vârșolț. Anul acesta am clasa a IV-a. Sper că până la finalul cursului să descopăr multe lucruri care mă vor ajuta în viitor.
Sunt Radu Elena, :coala Gimnazial[ ,,Ion Ghica”, Iași.
Bună ziua! Mă numesc Todoran Floarea, învățătoare la Școala Gimnazială Ibănești, jud. Mureș,
Buna ziua!
Oare de ce, desi am finalizat toate materialele, am completat toate testele, imi arata ca am parcurs doar 96%? Cum aflu peste ce am sarit?
Bună ziua! am parcues tot cursul, dar imi arată finalizat 96,3%. Ce trebuie să fac mai departe ?
Bună seara!
Buna ziua! Cum ma pot inscrie la curs
Buna ziua! Din moment ce ați reușit să adăugați comentariul aici, sunteti deja înscrisă la curs.